Fotbolltransfers.com - Officiellt: Antonio Cassano avslutar karriären
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Antonio Cassano avslutar karriären

Publicerad: 2018-10-13 13:02 Italien

Den italienske anfallaren Antonio Cassano tar farväl av fotbollen. Den här gången är det på riktigt, menar han.

Bara dagar efter att Antonio Cassano börjat träna med Serie C-klubben Virtus Entella meddelar den italienske anfallaren att han lägger skorna på hyllan.

"Kära vänner, dagen är kommen, dagen då jag bestämt att det verkligen är över. Jag tackar president Gozzi och grabbarna i Entella för möjligheten de givit mig. Jag önskar dem all lycka. De senaste dagarna har jag insett att jag inte har den rätta mentaliteten för att träna kontinuerligt. För att spela fotboll behöver man passion och talang, men framför allt vilja och just nu har jag andra prioriteringar", skriver han enligt Football Italia och fortsätter:

"Fotboll har gett mig så mycket. Den tillät mig att träffa magnifika människor, stora mästare och vanliga människor. Den tog mig från gatan, gav mig en underbar familj och framför allt tillät den mig att ha så kul. Än idag, när jag tittar på en match, blir jag hypnotiserad. Det är den bästa sporten i världen. Ja, jag vet, om jag hade haft en annan personlighet hade jag kunnat vinna mer och spela bättre, men tro mig, jag har ändå upplevt otroliga känslor och i dag har jag allt som betyder något. Min familj, vänner och jag ångrar ingenting.

"Tack till alla, från hjärtat. Antonio Cassano."

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus