Fotbolltransfers.com - "Backman hade så klart varit en drömvärvning"
Foto: Bildbyrån

"Backman hade så klart varit en drömvärvning"

Publicerad: 2018-10-12 11:16 Division 1

Västerås SK är på väg tillbaka till eliten. Nu talar ordföranden ut om transferplanerna och medger att Niklas Backman är en drömvärvning.

Västerås SK toppar Norrettan och har goda chanser att avancera till Superettan. Klubbens ordförande Andreas Dayan berättar för VLT om planerna inför nästa säsong.

Han kan dock inte meddela hur många tunga nyförvärv som fansen kan räkna med.

– Kan inte svara på det just nu. Jobbet med den befintliga truppen är prio. När det är avklarat får vi se vilka hål vi måste täppa till. Vi har i dag en trupp som skulle stå sig bra i superettan, säger Dayan till VLT.

Men Västerås är redan i samtal med möjliga nyförvärv.

– Klart att vi har kontakter ute. Intresset för att spela i VSK är stort och det är otroligt många agenter som hör av sig med spelarförslag. Det gäller att vara väldigt noggrann i det arbetet. Vi kommer inte att agera konkret förrän allt är klart med serietillhörighet och hur många spelare som blir kvar, säger Dayan till VLT.

I dagarna ryktades Niklas Backman vara aktuell för Västerås. Men AGF Århus mittback förnekade det hela.

– Backman hade så klart varit en drömvärvning men det är mycket som måste falla på plats där. Vi kommer inte att köpa spelare. Det kommer att finnas så pass många bra lediga spelare på marknaden. Vi har ett sunt tänk med vår ekonomi. Vi kan inte sätta sprätt på alla pengar. Det är ett ansvarsfullt tänk som gäller, säger Dayan till VLT.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus