Fotbolltransfers.com - Kristoffer Peterson: "Hade varit coolt att spela i Örgryte en dag"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Kristoffer Peterson: "Hade varit coolt att spela i Örgryte en dag"

Publicerad: 2018-10-12 10:44 Utlandsproffs

Heracles svenske landslagsman Kristoffer Peterson, 23, avslöjar vilken svensk klubb han gärna representerar i framtiden.

Kristoffer Peterson gör succé i holländska ligan med Heracles och har belönats med en plats i landslaget.

I podcasten Lundh på Fotbollskanalen avslöjar 23-åringen att han en dag hoppas spela för Örgryte IS, som just nu huserar i Superettan.

– Någon dag hade det varit coolt. Just känslan att göra mål på Ullevi… det var min stora dröm när jag var liten. Inte Barcelona eller så, utan min dröm var den jag såg framför mig, och det var när jag hejade på Öis. Det är klart att det vore kul en dag. Men jag är 23 år gammal och det är inte på tapeten nu. Vi får se vad som händer, säger Peterson i podden.

Peterson berättar att han följer svensk fotboll noga, men att han även har ett gott öga för rivalen GAIS med tanke på att hans vänner spelar där.

– Jag var på derbyt i våras, och många Öis-supportrar kommer bli sura över detta, men när dina två bästa vänner spelar i Gais – var går då gränsen? Det var otroligt svårt. När Öis-klacken sjöng så sjöng jag med, men samtidigt ville jag att min bästa vän skulle göra mål. Det var en väldigt komplex situation, säger 23-åringen i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus