Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Manchester City utmanar Barcelona om De Ligt och De Jong
Foto: Stanley Gontha/Bildbyrån

Uppgifter: Manchester City utmanar Barcelona om De Ligt och De Jong

Publicerad: 2018-10-12 00:34 Övriga Europa

Frenkie de Jong, 21, och Matthijs de Ligt, 19, är glödheta på marknaden. Nu kan Barcelona och Manchester City göra upp om båda.

Spanska Sport rapporterade på torsdagen att Barcelona vill värva mittfältaren Frenkie de Jong och mittbacken Matthijs de Ligt för totalt 130 miljoner euro, motsvarande 1,36 miljarder kronor.

Nu skriver Goal.com att Manchester City utmanar Barcelona om de två holländska landslagsspelarna. Enligt sajten är det den engelska storklubben som just nu ligger bäst till.

Manchester Citys sportchef Txiki Begiristain ska ha rest till Amsterdam flera gången på sistone för att påbörja samtal om en dubbelaffär med Ajax.

Barcelona fruktar att Manchester City köper loss De Jong redan i januari, för att sedan låna ut honom till Ajax resten av säsongen, skriver Goal.com.

De Jong berättade dock på torsdagen att han inte planerar en flytt från Ajax den här säsongen.

– I början var det roligt och jag kände mig smickrad om ryktena kring Barcelona, men efter ett tag blev frågor om det irriterande, sa han till Elf Voetbal.

– Den närmaste tiden stannar jag bara i Ajax, åtminstone ett år till och kanske två eller tre år till. Jag trivs verkligen här, fortsätte 21-åringen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus