Fotbolltransfers.com - Robert Lewandowski: "Jag hade flera erbjudanden"
Foto: Kai Pfaffenbach/Bildbyrån

Robert Lewandowski: "Jag hade flera erbjudanden"

Publicerad: 2018-10-11 19:06 Övriga Europa

Robert Lewandowski gjorde aldrig någon hemlighet av sina ambitioner att lämna. Nu berättar Bayern München-anfallaren att flera klubbar visade intresse.

Anfallaren Robert Lewandowski har tidigare förklarat att han ville lämna Bayern München för att klubben inte stöttade honom tillräckligt när han kritiserades för sina insatser.

Den polske landslagsmannen berättar nu att han i somras hade flera anbud att ta ställning till.

– Det var några saker i Bayern som jag inte gillade och jag ville prata om det. Jag hade flera erbjudanden från andra klubbar. När jag insåg att det var en märklig atmosfär i media och mellan klubbarna bestämde jag mig för att prata om det. Jag ville göra ett uttalande och säga: "Om det är så många som är missnöjda med mig, då kan jag lika gärna lämna. Jag visste att Bayerns svar skulle vara nej, oavsett erbjudandet, säger han enligt Sportowe Fakty och fortsätter:

– Jag kan inte säga att jag är besviken. Jag är fortfarande i en av de största klubbarna i världen. Kanske är det så att Bayerns popularitet i världen inte är lika stor som de andra storklubbarnas, men hade jag inte varit lycklig här så hade vi haft ett problem.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus