Fotbolltransfers.com - Real Madrid stämmer tidning för påståenden om Ronaldo
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Real Madrid stämmer tidning för påståenden om Ronaldo

Publicerad: 2018-10-11 16:05 Spanien

Cristiano Ronaldo anklagas för en våldtäkt 2009. Real Madrid stämmer nu en tidning som påstår att de pushade portugisen att betala för kvinnans tystnad.

Correio da Manhã skrev nyligen att Real Madrid var medvetna om anklagelserna mot Cristiano Ronaldo innan de värvade honom från Manchester United sommaren 2009.

Den portugisiska tidningen hävdar att Real Madrid beordrade Ronaldo att betala kvinnan, som anklagar honom för våldtäkt i Las Vegas, för hennes tystnad, och att övergången först efter det gick igenom.

Nu har Real Madrid släppt ett pressmeddelande på sin officiella hemsida där de meddelar att man vidtar rättsliga åtgärder mot Correio da Manhã.

"Real Madrid har absolut ingen kännedom om någon av den information som tidningen publicerade med avseende spelaren Cristiano Ronaldo, och därför kunde klubben inte agera i en fråga som den inte hade kännedom om. Real Madrid har krävt total rättelse av situationen från den ovannämnda tidningen", skriver klubben.

Ronaldo lämnade Real Madrid för Juventus inför den här säsongen. Kvinnan som anklagar spelaren för våldtäkt trädde nyligen fram, trots det sekretessavtal parterna signerade 2009.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus