Fotbolltransfers.com - Milans sportchef talar ut om Paqueta och Ibrahimovic
Foto: Milan

Milans sportchef talar ut om Paqueta och Ibrahimovic

Publicerad: 2018-10-11 15:14 Italien

Leonardo bekräftar att Milan är nära en värvning av Flamengos mittfältare Lucas Paqueta och kommenterar även Zlatan Ibrahimovic.

Flamengos sportchef betonade tidigare i dag att det ännu inte finns någon överenskommelse med Milan om offensiva mittfältaren Lucas Paqueta, men att parterna är på god väg.

Det ryktas om en prislapp på 35 miljoner euro, motsvarande 365 miljoner kronor. Nu bekräftar Milans sportchef Leonardo att 21-åringen är på ingång.

– Det finns inte mycket att säga. Vi har en muntlig överenskommelse med Flamengo, men marknaden öppnar inte förrän i januari, så det finns fortfarande en bit kvar innan det blir officiellt, säger han enligt Football Italia.

– Just nu är han Flamengos spelare, han har fortfarande en del matcher kvar att spela i brasilianska ligan. Vi måste vänta till 3 januari, fortsätter Leonardo.

Det har även ryktats en hel del om att Los Angeles Galaxys svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic, 37, kan återvända till Milan i januari.

– Det är normalt att det finns en personlig kontakt med honom. När vi först anlände tänkte vi på det, även i 37 års ålder kan han bära ett lag. Just nu är transferfönstret stängt, vi måste göra saker i lugn och ro och inte glömma Financial Fair Play. Vi vill bygga ett slagkraftigt lag, säger Leonardo.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus