Fotbolltransfers.com - Gareth Bale på väg bort från Real Madrid?
Foto: Kai Pfaffenbach/Bildbyrån

Gareth Bale på väg bort från Real Madrid?

Publicerad: 2018-10-11 14:47 Spanien

Gareth Bale har inte motsvarat förväntningarna och Real Madrid börjar tappa tålamodet med stjärnan, enligt uppgifter.

När Cristiano Ronaldo, 29, såldes till Juventus i somras var tanken att Gareth Bale, 29, skulle fylla tomrummet efter portugisen.

Bale inledde säsongen lovande, men har inte lyckats hålla uppe formen. Nu rapporterar spanska Telemadrid att Real Madrid börjat tappa tålamodet med Bale.

Real-direktörerna ska ha blivit förbannade över Bales beslut att ansluta till Wales landslagstrupp efter att ha skadat sig i derbyt mot Atletico Madrid.

Enligt uppgifterna har testet visat att Bale aldrig var skadad, men missade ändå Champions League-matchen mot CSKA Moskva, som för övrigt slutade i förlust.

Bale är bäst betald i Real efter Ronaldos flytt och ledande personer i klubben är besvikna över att 29-åringen inte lyckats kliva fram och vara den stjärna laget behöver.

Enligt Telemadrid känner alla att Bale inte lyckats motsvara förväntningarna och att han fortfarande får kritik för att inte ha lärt sig prata spanska efter fem år i landet.

Daily Mirror skriver samtidigt att Premier League-klubbar följer situationen noga och är redo att buda på Bale om han blir tillgänglig på marknaden.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus