Fotbolltransfers.com - Kristoffer Peterson: "För att flytta i januari måste jag..."
Foto: Bildbyrån

Kristoffer Peterson: "För att flytta i januari måste jag..."

Publicerad: 2018-10-11 11:52 Utlandsproffs

Den svenske landslagsmannen Kristoffer Peterson, 23, imponerar stort i holländska Heracles. Nu talar han ut om framtiden.

Framfarten i Holland har lett till att Kristoffer Peterson fått en chans i landslaget. Den offensiva mittfältaren/anfallaren vet inte om han blir kvar i Heracles hela säsongen.

– Det är jättesvårt att svara på. Vi är bara i början av oktober, och för att jag ska få en flytt i januari måste jag fortsätta att leverera. Det är mitt mål just nu, att fortsätta leverera, och sedan se vad som händer. Det är faktiskt inget som jag lägger fokus på. Det har funkat hittills att ta det vecka för vecka, säger 23-åringen i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Peterson betonar att Heracles vill ha bra betalt för att släppa honom och att han själv har stora mål.

– Jag vill ligga lågt med dem och inte försöka tänka på dem. Men de är någonstans i bakhuvudet. Förut var de där framme hela tiden, men nu ligger de där bak och gottar sig. Men det är klart att jag vill ta nästa steg. Det vet klubben också. Det var också planen när de tog in mig. Men det är inget som jag stressar fram, säger Peterson i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus