Fotbolltransfers.com - Stiller och Jonsson tvekade inte: "De flesta vet var våra hjärtan finns"
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Stiller och Jonsson tvekade inte: "De flesta vet var våra hjärtan finns"

Publicerad: 2018-10-10 22:39 Allsvenskan

Hannes Stiller och Hjalmar Jonsson är numera assisterande tränare i IFK Göteborg. Duon betonar att de inte tvekade att hjälpa klubben.

IFK Göteborg gjorde en rejäl rockad på onsdagsmorgonen. Jonas Olsson har ersatt sportchefen Mats Gren.

Dessutom har klubbens tidigare spelare Hannes Stiller och Hjalmar Jonsson ersatt Alf Westerberg som assisterande tränare. De har nu gjort sin första träning.

– Vi fick frågan om vi kunde tänka oss att hjälpa till. Det fanns inte mycket tid att fundera. Det var snabba beslut och här står vi i dag, säger Hjalmar Jonsson till Göteborgs-Posten.

Hannes Stiller fyller i.

– Det här var klubbens önskan och en förfrågan från deras sida om vi ville hjälpa till i situationen som har uppstått. Då var det ganska naturligt för mig att säga ja till den frågan, säger han till GP.

Jonsson tvekade inte heller.

– Jag tror att de flesta vet var våra hjärtan finns. Av det skälet var det ganska självklart att tacka ja, säger han till GP.

Båda har tagit klivet upp från U19-laget och målet är glasklart: säkra det allsvenska kontraktet.

– Det handlar om att, tillsammans med Poya, sätta en plan för de sista fem matcherna. De har jobbat hela året med den här gruppen, men det vi hoppas hjälpa till med är utifrån Poyas behov. Vi har haft lite inledande samtal och pratat i grova drag om tankar, men det arbetet får fortsätta framgent. Vi har en erfarenhet av att ha spelat själva och varit i olika situationer, säger Stiller till GP.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus