Fotbolltransfers.com - Carrick: "Så förstörde Fabregas min flytt till Arsenal"
Foto: Bildbyrån

Carrick: "Så förstörde Fabregas min flytt till Arsenal"

Publicerad: 2018-10-10 16:15 England

Manchester Uniteds tidigare kapten Michael Carrick avslöjar att han kunde ha hamnat i Arsenal.

Michael Carrick, 37, avslutade sin karriär efter förra säsongen. Numera är han assisterande tränare i Manchester United, som han representerade sina sista tolv år.

I sin självbiografi avslöjar Carrick att han var ytterst nära en övergång till Arsenal när han fortfarande tillhörde West Ham, men att Cesc Fabregas insats mot United i Community Shield förstörde övergången.

"På söndagen satte jag mig hemma för att titta på Arsenal, mitt blivande lag, i Community Shield mot Manchester United. Jag såg den killen, Cesc Fabregas, bara 17 år, starta på Vieiras plats. Fabregas gjorde en bländande match, men jag tänkte inte för mycket på betydelsen. Jag satt hemma på söndagskvällen och väntade på samtalet för att ordna detaljer om nästa dag. Arsenal! Jag kunde inte vänta", skriver Carrick enligt Goal.com och fortsätter:

"Men jag väntade och väntade, och det samtalet kom aldrig. Nästa dag var jag istället tvungen att träna med West Ham och på vägen ringde David (Gold) för att säga att han hade fått ett samtal från (David) Dein. David förklarade kärnan av meddelandet som: "Jag är ledsen, managern säger att vi inte behöver Michael. Fabregas slår igenom som han gör. Tyvärr är affären avblåst". Fabregas prestation förändrade Wengers åsikt om att han behövde mig. Jag var helt förstörd då jag hade siktet helt inställt på Arsenal och att spela med all den talangen".

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus