Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Så vill Real Madrid värva Hazard till reapris
Foto: Tony O´Brien/Bildbyrån

Uppgifter: Så vill Real Madrid värva Hazard till reapris

Publicerad: 2018-10-10 15:35 England

Eden Hazard har flörtat med Real Madrid - som nu smider en plan för att värva Chelsea-stjärnan, enligt spanska uppgifter.

I dagarna berättade Eden Hazard, 27, att han är kluven gällande framtiden. Han utesluter inte en förlängning med Chelsea, men hoppas en dag spela för Real Madrid.

– Real Madrid är den bästa klubben i världen. Jag vill inte ljuga i dag. Det har varit min dröm sedan jag var ett barn. Jag drömde om den här klubben. Vi får se. Jag vill inte prata om detta varje dag. Jag har inte tid men vi kommer prata om min framtid snart. Jag tror det, sa belgaren.

Hazard betonade också att han inte vill lämna Chelsea som Thibaut Courtois - som mer eller mindre tvingade fram en flytt genom att inte förlänga sitt kontrakt med ett år kvar.

Nu skriver spanska tidningen Marca att Real Madrids plan är precis det: att värva Hazard nästa sommar till "reapris" när stjärnan bara har ett år kvar på kontraktet.

Enligt uppgifterna räknar den spanska giganten med att Chelsea-stjärnan inte förlänger sitt kontrakt.

AS i sin tur skriver att Real Madrid kommer värva Hazard - antingen efter säsongen eller kanske redan i januari, om de sportsliga resultaten fortsätter vara otillfredsställande. 

En affär i vinter sägs kosta mellan 100 och 120 miljoner euro, medan priset i sommar kan sjunka till 80 miljoner euro, enligt tidningen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus