Fotbolltransfers.com - Erik Granat: "Nästa år är det speltid jag vill ha"
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Erik Granat: "Nästa år är det speltid jag vill ha"

Publicerad: 2018-10-10 11:05 Allsvenskan

GIF Sundsvalls mittfältare Erik Granat kan komma att lämna i vinter i jakt på mer speltid.

Erik Granat, 23, sitter på ett utgående kontrakt med GIF Sundsvall. Mittfältaren har enbart fått spela elva minuter i Allsvenskan de senaste två säsongerna.

– Fotbollsmässigt är det tufft. Speciellt utan speltid vid sidan om, utan U21 eller ngåon annan speltid. Jag var borta knäskadad i ett år och nu har det snart gått ett år till utan speltid. Och det är matchen du är ute efter, säger han till ST-sporten.

Granat betonar att speltiden är viktig för honom.

– Det är absolut en viktig del i en spelares utveckling. Det blir ett kvitto på vad du fått ut och lärt dig av din träning. Det blir en annan anspänning både för med- och motspelare än om du spelar elva mot elva på en träning, säger han till ST-sporten.

23-åringen var nära att lånas ut till en klubb i färöiska ligan i somras, men beslutade för att stanna i Sundsvall. Vad som händer till nästa säsong är just oklart.

– Jag har pratat lite lätt med Urban (Hagblom, sportchef). Nästa år är det speltid jag vill ha. Nu är det nästan två år som jag saknat kontinuerlig speltid. Mycket mer än så kan jag inte säga om framtiden, säger Granat till ST-sporten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus