Fotbolltransfers.com - IFK Norrköping och Örebro SK uppges jaga Kevin Wright
Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

IFK Norrköping och Örebro SK uppges jaga Kevin Wright

Publicerad: 2018-10-09 15:46 Superettan

Den tidigare Chelsea-talangen Kevin Wright har imponerat i Superettan. Nu kan han lämna Degerfors IF för IFK Norrköping eller Örebro SK, enligt fotbolldirekt.se.

Kevin Wright, 22, tillhörde engelska storklubben Chelsea mellan 10 och 20 års ålder. Inför den här säsongen skrev ytterbacken på för Degerfors IF.

Wright har visat framfötterna i Superettan. Och nu skriver fotbolldirekt.se att IFK Norrköping och Örebro SK visar intresse och överväger att lägga bud i vinter.

– Jag har inte pratat med min agent, han vet nog mer än vad jag gör. Vi får se efter säsongen vad som finns. Just nu är det viktigt att jag fokuserar på att göra bra ifrån mig i de fem sista matcherna, säger 22-åringen till sajten.

Engelsmannen hymlar dock inte om att han är smickrad.

– Jo, självklart blir man glad av att höra sånt. Men jag måste hålla huvudet kallt och avsluta säsongen med Degerfors på bästa möjliga sätt, säger han till fotbolldirekt.se.

Degerfors sportchef Patrik Werner menar att han är ovetandes om det allsvenska intresset. De är dock redo att sälja Wright, som har kontrakt över 2019.

– Det är vi alltid om budet är rätt, säger Werner till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus