Fotbolltransfers.com - Kristoffer Olsson agent: "Det finns starka bud"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Kristoffer Olsson agent: "Det finns starka bud"

Publicerad: 2018-10-08 14:41 Allsvenskan

Kristoffer Olsson har gjort stor succé i AIK den här säsongen. Nu medger agenten att intresset för mittfältaren är stort.

Kristoffer Olsson, 23, är på väg att föra AIK till SM-guld. Hans imponerande insatser i Allsvenskan har nyligen gett honom en plats i landslaget.

Nu talar agenten Per Jonsson ut i en intervju med fotbolldirekt.se om intresset för klienten.

– Det finns starka bud på Kristoffer och det kommer garanterat att komma nya fram till i januari men vi säger nej till allt just nu, säger han till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Men samtidigt finns också en chans att han stannar till kommande sommar. Han kommer aldrig bara flytta för att flytta. Det är inte så han fungerar. Han kommer att vara väldigt noga med vad han blir intresserad av.

Agenten menar att det redan funnits bud på 35 miljoner kronor. Han förklarar även vilken nivå det är på klubbarna som visat intresse.

– De flesta från topp-5-ligor och så några klubbar utanför det och då handlar det å andra sidan om absoluta toppklubbar. Det är för tidigt just nu att säga men det är klart att det är en angenäm situation för både AIK och Kristoffer, säger Per Jonsson till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus