Fotbolltransfers.com - Henrik Larsson: "Har inget kontrakt - och får inte betalt"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Henrik Larsson: "Har inget kontrakt - och får inte betalt"

Publicerad: 2018-10-04 13:10 Division 1

Henrik Larsson talar nu ut om sitt nya uppdrag i Ängelholms FF - som han ska försöka rädda kvar i Söderettan.

Henrik Larsson har tidigare haft Alexander Tengryd som adept i Helsingborgs IF. Nu ska han legendaren hjälpa honom i Ängelholms FF.

– “Alex” sökte mig i måndags och frågade om jag var intresserad av att hjälpa till. Då sa jag: “Låt mig tänka på det, jag hör av mig i morgon”. Och det gjorde jag. Jag jobbade med “Alex” i Helsingborg och det är en intressant ung tränare med många goda idéer. Nu ställde han frågan och det är klart, kan jag hjälpa honom med något så ställer jag upp, säger Larsson till solidsport.com.

Tengryd är fortfarande huvudtränare och tar besluten i ÄFF.

– Det är framför allt personen “Alex” som jag vill stötta. Jag vet hur ensamt det kan vara i de lägena, även om han även har Leif Troedsson och Peter Swärdh i organisationen. Men en person till kan ta bort en del av bördan från axlarna, säger Larsson till solidsport.com.

Henrik Larsson är medveten om att uppdraget i Ängelholm är överraskande för folk.

– Ja, kanske. Jag har fått en del anbud, men om vi tar utomlands så måste det vara rätt ur många aspekter. Hur klubben är skött, vad är det för ägare, vad är det för president. Hur man ser långsiktigt på saker, och vad klubben vill. Den klubben har inte riktigt kommit ännu, säger han till solidsport.com.

– Nej, det här var inget jag själv trodde skulle hända, men “Alex” tror jag på. Då ställer jag upp. Och jag har inget kontrakt med Ängelholm, och jag tar ingenting betalt, fortsätter "Henke".

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus