Fotbolltransfers.com - "Jag har inte pratat med Granqvist - får se vad han säger"
Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

"Jag har inte pratat med Granqvist - får se vad han säger"

Publicerad: 2018-10-03 14:36 Superettan

Andreas Granqvist ryktas vara aktuell för Manchester United. Det är inget som förbundskaptenen Janne Andersson har koll på.

Den svenske landslagsbacken Andreas Granqvist, 33, återvände till Helsingborgs IF i somras.

I går rapporterade fotbolldirekt.se att Manchester United vill värva mittbacken i januari.

Sveriges förbundskapten Janne Andersson vet inte huruvida uppgifterna stämmer eller inte.

– Jag reagerar aldrig på rykten. Det finns många andra som är bra på det. Jag har inte pratat med Granen, vi får se vad han säger på måndag när vi träffas om det ligger något i det. Jag brukar säga att jag förhåller mig till det jag vet och jag vet inget om det, säger han till Sportbladet.

Trots spel i Superettan fortsätter Granqvist spela i landslaget.

– Skulle han spela i superettan i flera år tror jag att det kommer att påverka honom för man påverkas av den miljö man är i. Över tid är det bra om man spelar på en hög nivå, men så här långt tycker jag att Granqvist har löst det helt okej, säger Andersson till Sportbladet och fortsätter: 

– Sedan tror jag att han, precis som många av våra spelare, var rätt trött efter VM. Det tog på krafterna. Peter Wettergren var dödstrött. Det tog både mentalt och fysiskt. Att Granen kanske inte har varit hundra procent perfekt i alla matcher i Helsingborg så har han ändå gjort det väldigt bra och tillräckligt bra för att vara uttagen här. Manchester United är ju tydligen intresserade också. 

33-åringen har kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021. HIF har dock inte uteslutit en försäljning av sin lagkapten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus