Fotbolltransfers.com - Örgryte IS scoutar flera division 2-spelare
Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Örgryte IS scoutar flera division 2-spelare

Publicerad: 2018-10-03 11:30 Superettan

Sävedalens Alexander Bernhardsson och Lindomes trio Elias Gustafson, Hannes Nordström och Viktor Alexandersson är alla aktuella för Örgryte, enligt GP.

Göteborgs-Posten skriver att Örgryte IS återigen kan värva från Sävedalens IF. De har ögonen på kantspringaren Alexander Bernhardsson, 20.

– Ingen från Öis har kontaktat oss, sedan vill jag inte säga så mycket mer om det, säger Sävedalens tränare Sebastian Chitsaz till GP och betonar att de vill förlänga med spelaren.

Dessutom har Örgryte koll på tre spelare i Lindome GIF. Det handlar om Elias Gustafson, 21, Hannes Nordström, 23, och Viktor Alexandersson, 20.

– Vi har många duktiga spelare i Lindome. Det är inte bara Öis som tittar på våra matcher, andra elitklubbar gör också det, säger Lindomes manager Dane Ivarsson till GP.

Örgrytes klubbchef Niklas Allbäck kommenterar GP:s uppgifter.

– Jag sticker inte under stol med att vi tittar på lokalfotbollen och de föreningar som ligger i division 1 och 2 i Göteborg med omnejd. Det är ett av våra viktigaste territorier ur scoutingperspektiv. Sedan vilka enskilda spelare vi tittar på, inte tittar på, kan jag inte gå in på, säger han till tidningen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus