Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Manchester United jagar Andreas Granqvist
Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

Uppgifter: Manchester United jagar Andreas Granqvist

Publicerad: 2018-10-02 14:36 Superettan

Helsingborgs landslagsback Andreas Granqvist är aktuell för engelska storklubben Manchester United, enligt fotbolldirekt.se.

Andreas Granqvist, 33, lämnade ryska Krasnodar för Helsingborgs IF i Superettan efter sommarens VM.

Det är ingen hemlighet att flera utländska klubbar ville ha "Granen" efter VM, trots att han redan hade skrivit på för HIF.

Nu skriver fotbolldirekt.se att det fortfarande finns utländskt intresse för landslagsbacken och att Manchester United gjort en förfrågan.

– Jag har ju vetat om att ryska storklubbar vill ha mig och fortfarande vill det. United är otroligt smickrande men jag har ännu inte hört något konkret. Just nu kan jag inte tänka på så mycket annat än HIF. Jag vill betona att jag trivs otroligt bra i HIF, säger Granqvist till fotbolldirekt.se.

– Men jag vill ändå inte utesluta någonting. Om exempelvis en storklubb kommer med någonting i januari, då får vi se, men samtidigt måste HIF i så fall vara med i båten, fortsätter han.

Manchester United har haft stora defensiva problem och enligt uppgifterna kommer HIF inte hindra "Granen" om en stor möjlighet uppstår i januari. Det kan bli aktuellt med ett korttidslån, precis som med Henrik Larsson 2007.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus