Fotbolltransfers.com - Enkel seger för Atletico Madrid: "En övertygande match"
Foto: Bildbyrån

Enkel seger för Atletico Madrid: "En övertygande match"

Publicerad: 2018-09-26 10:00 Fotbolltransfers.com

Atletico Madrid besegrade enkelt bottenlaget Huesca igår kväll med 3-0. Tränaren Diego Simeone var nöjd med både resultatet och spelet.

Storstjärnan Antoine Griezmann inledde målskyttet redan i den 16:e minuten. Mittfältaren Thomas Partey utökade sedan ledningen till 2-0 med ett välplacerat skott utanför straffområdet. Det var hans första mål för säsongen. När Koké sedan gjorde 3-0 i den 33:a minuten var matchen redan avgjord.

Några fler mål fick de 47 000 åskådarna på Wanda Metropolitano Stadium inte se denna kväll. I och med segern går nu Atletico Madrid upp på en tredjeplats, med två poäng efter Real Madrid och Barcelona - som båda har en match mindre spelad. Huesca har i sin tur fyra raka förluster och parkerar på en 18:e plats i tabellen.

På presskonferensen efter matchen, som Fotbolltransfers.com närvarade på, hyllade tränaren Diego Simeone sina spelare.

– Vi spelade en bra match från första början. Laget visste var dem skulle anfalla. De förstod väldigt väl ytorna där det var nödvändigt att ha tålamod för att hitta bättre ytor. Sakta men säkert blir samspelet mellan linjerna allt bättre. Hela laget börjar pressa mer tillsammans och det är positivt. Mot Eibar kunde vi se en del förbättringar. Matchen mot Monaco var väldigt bra, matchen mot Getafe bättre och idag gjorde vi en övertygande match, vilket vi hoppas få se även på söndagens match.

Den argentinske yttern Angel Correa nådde igår en milstolpe i sin Atletico Madrid-karriär.

– Jag är glad eftersom jag nu har spelat 100 matcher i ligan i den här tröjan och eftersom laget ännu en gång är det Atletico Madrid vi vill att det ska vara. Vi hoppas fortsätta på samma bana, sa han under presskonferensen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus