Fotbolltransfers.com - Asbaghi om Brännström: "Det var en konstig situation"
Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Asbaghi om Brännström: "Det var en konstig situation"

Publicerad: 2018-09-26 09:43 Allsvenskan

IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi medger att relationen till Andreas Brännström är ansträngd efter att de gick för samma jobb.

Andreas Brännström var nära att bli tränare för IFK Göteborg inför den här säsongen. Men till slut snuvades han av sin tidigare assistent Poya Asbaghi.

– Det var en konstig situation, verkligen. Faktum är att det var en konversation med båda. Den ena läckte ut med till media än den andra. Vi båda hade haft en dialog med Blåvitt, säger Asbaghi i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Blåvitt-tränaren hymlar inte om att båda visste att de var aktuella.

– Det är klart. Där och då pratar man inte mycket med varandra. Det är inte så att jag kan ringa till honom och säga: ”Brännan, hur går det för dig? Mats Gren ringde mig senast klockan 10, när ringde han dig?” Det går inte. Vi pratade inte under den tiden, säger Asbaghi i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Båda tränarna har träffats efter att Asbaghi fick jobbet.

– Ja, ja. Jag ringde honom efter att jag fick jobbet här och sade att vi skulle ta en lunch i Uppsala i december, för jag ville prata ut om det. Vi pratade, och det var inga konstigheter. Men det kanske inte har varit perfekt sedan dess. Det kan jag tycka är lite synd, säger Asbaghi i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Relationen mellan Asbaghi och Brännström har dock förändrats efter situationen.

– Det vore konstigt om det inte skulle ha påverkat på något sätt. Sedan tror jag att det är här och nu och fortfarande färskt. Jag tror att det fortfarande är färskt för honom och att det finns känslor kvar på något sätt. Jag tror att det kommer lägga sig med tiden. Jag ser inte att vi inte ska kunna vara nära vänner igen, säger Asbaghi i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com