Fotbolltransfers.com - Klopp hyllar Sarri: "Wow - vilken förändring"
Foto: Paul Childs/Bildbyrån

Klopp hyllar Sarri: "Wow - vilken förändring"

Publicerad: 2018-09-25 16:01 England

Liverpools manager Jürgen Klopp är imponerad av Maurizio Sarris inverkan på Chelsea på så kort tid.

Maurizio Sarri ersatte landsmannen Antonio Conte som manager i Chelsea inför den här säsongen.

Londonklubben har inlett säsongen strålande och har tagit 16 av 18 möjliga poäng i ligan så här långt.

Den här veckan möter Chelsea ligaettan Liverpool på lördag, men först möts lagen i ligacupen i morgon. Jürgen Klopp passar nu på att hylla Sarri.

– Den största förändringen jag någonsin sett på så kort tid, wow. Stilen är helt annorlunda. Vilken tränare han är, för att vara ärlig, säger Klopp enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag är rätt mycket av en supporter till honom sedan jag såg (honom) i Napoli. Enastående fotboll, och gör det nu efter en väldigt avbruten försäsong (på grund av VM). Eden (Hazard) var inte där, Giroud, Kanté. Startar säsongen och du ser omedelbart inverkan? All min respekt. Det är verkligen skönt att se. Bra jobb så här långt.

Eden Hazard uttalar sig också och medger att han njuter av att spela för Sarri.

– Självklart. Vi försöker hålla i bollen. När du är en offensiv spelare vill du bara behålla bollen. Vi skapar många passningar och chanser. I går hade vi en del problem (mot West Ham), men jag tycker att säsongsinledningen varit fantastisk. Han är en fantastisk manager, men det är enkelt att säga när man vinner matcher. Vi får se i sämre stunder. Han är absolut en fantastisk tränare, han har visat det för världen, säger belgaren enligt Sky Sports.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus