Fotbolltransfers.com - Kovacic: "Scholes en av de bästa någonsin"
Foto: John Sibley/Bildbyrån

Kovacic: "Scholes en av de bästa någonsin"

Publicerad: 2018-09-23 13:05 England

Chelseas mittfältare Mateo Kovacic hyllar lagkamraten Eden Hazard, och lyfter fram Manchester United-ikonen Paul Scholes som en av de främsta någonsin.

Inför säsongen flyttade Mateo Kovacic, 24, till Chelsea på lån från Real Madrid. I en intervju berättar han att stjärnan Eden Hazard har imponerat på honom.

– Enligt mig har han allt, men det som jag är mest imponerad över är att de tacklar honom så mycket och han står alltid kvar på fötterna. England är en väldigt tuff liga, den tuffaste i världen enligt mig, och han leker bara med försvararna. Han är en otrolig spelare men också en snäll lagkamrat, en fin kille, och jag har verkligen njutit av att spela med honom, säger han till Goal.com.

– När jag kom hit hade jag inte insett att han var så bra. Han är en av de bästa jag har spelat med. Sakerna han gör är otroliga, han hjälper laget mycket och jag hoppas att han fortsätter så, eller gör ännu bättre ifrån sig, då jag tror att han kan det, fortsätter han.

Kovacic berättar även att Manchester United-legendaren Paul Scholes är en av hans stora idoler.

– Alla spelare måste vara sig själva, men i mina ögon är Scholes en av de bästa någonsin. Han var otrolig. Jag njuter av att titta på hans klipp på Youtube. Ibland åker jag hem för att titta på honom och lära mig något nytt. Han hade allt, han var en modern mittfältare, gjorde mål, försvarare, tacklade, säger han till The Sun.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus