Fotbolltransfers.com - Pérez: "Måste förhandla för att kunna sälja"
Foto: Bildbyrån

Pérez: "Måste förhandla för att kunna sälja"

Publicerad: 2018-09-23 12:49 Spanien

Real Madrids president uttalar sig om försäljningen av Cristiano Ronaldo, och väver in kritik mot Inter för värvningsförsöket av Luka Modric.

Inter gjorde aldrig någon hemlighet av sitt intresse för Real Madrids mittfältare Luka Modric, men deras tillvägagångssätt för att locka spelaren till Italien möttes av en del kritik.

Milanoklubben var i kontakt med kroatens representanter och försökte övertala honom att bryta sitt kontrakt, istället för att sätta sig ner vid förhandlingsbordet med Real Madrid.

Utöver presidenten Florentino Pérez var även La Liga-basen Javier Tebas ute och vädrade sitt missnöje över Inters metoder.

I en intervju med Mundo Deportivo tillfrågas Pérez om försäljningen av Cristiano Ronaldo till Juventus, och spansk media har tolkat hans svar som en subtil känga till Inter.

– Klausulerna existerar inte bara för att de betalas. För att en försäljning ska äga rum, behöver vi förhandla, säger han till tidningen och fortsätter:

– Han lämnade av personliga orsaker och vi förstod det, efter allt han gjort för oss var vi tvungna att ge honom chansen. Vi gjorde vårt bästa.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus