Fotbolltransfers.com - Astrit Ajdarevic om IFK Göteborg: "I slutändan gick det inte"
Foto: Bildbyrån

Astrit Ajdarevic om IFK Göteborg: "I slutändan gick det inte"

Publicerad: 2018-09-22 12:23 Allsvenskan

AEK Atens mittfältare Astrit Ajdarevic berättar om sommarens intresse från IFK Göteborg.

IFK Göteborg försökte värva Astrit Ajdarevic i somras, trots att han har ett år kvar på kontraktet.

Nu berättar mittfältaren för Fotbollskanalen vad som avgjorde att han stannade i grekiska AEK Aten.

– Ja, det var det (aktuellt med Blåvitt). Vi snackade och hördes av, men i slutändan gick det inte. Det var inte för att budet var dåligt, i stället för att jag inte kunde lämna min situation här med ekonomin i Grekland. Om jag ska gå till IFK, så ska det vara något bra. Det var också bra, men inte för att komma hem. Annars är det som jag även sagt tidigare, att IFK är en stor klubb och jag är själv från västkusten, så det hade lockat, men jag ska inte lämna bara för att lämna, säger han till Fotbollskanalen. 

– Grejen är den att jag tror inte att Aten begär så mycket och de var tydliga med att jag kunde lämna. Tränaren ville att jag skulle vara kvar, men den nye sportchefen ville att jag skulle lämna och då sa jag att enda anledningen till om jag lämnar, så är det gratis. Så ser det ut, fortsätter Ajdarevic. 

På frågan om han blev besviken över att det inte blev någon affär med IFK Göteborg, svarar Ajdarevic:

– Blåvitt är Blåvitt. Det är en av Sveriges största klubbar. Jag ska dock inte säga att jag är besviken, men om jag hade spelat där, så skulle det vara en ära. Jag vet vad jag kan tillföra, men så blev inte fallet och jag är kvar här. Alla vet att jag säger det jag tycker och jag bryr mig inte om vad folk tycker och tänker om mig. Det är en stor klubb i Sverige, även om det gått lite knackigt senaste åren. Däremot finns alla förutsättningar att lyckas. 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus