Fotbolltransfers.com - Nikola Djurdjic om Malmö FF: "Vi skildes inte åt på rätt sätt"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Nikola Djurdjic om Malmö FF: "Vi skildes inte åt på rätt sätt"

Publicerad: 2018-09-21 11:31 Allsvenskan

Hammarbys anfallare Nikola Djurdjic berättar att han inte fick det avslut i Malmö FF som han hoppades på.

Det var under hösten 2015 som Malmö FF lånade in Nikola Djurdjic, 32, från tyska FC Augsburg.

Den serbiske anfallaren gjorde sex mål och fem assist på tolv allsvenska matcher för klubben. Det blev dock även Champions League-spel.

Lundhs podcast på Fotbollskanalen berättar Djurdjic nu varför det inte blev en fortsättning i MFF.

– Jag opererade mig i slutet av november. Jag tror att de var oroliga för min status efter operationen. Dessutom hade jag inte den där kontakten med Daniel Andersson som jag hade med exempelvis Åge (Hareide) eller Jesper (Jansson). Jag tyckte inte att han (Andersson) respekterade mig för den spelare som jag var, men det var okej. Jag vet att de ville ha mig kvar i början, men sedan kände jag också att jag inte ville stanna. Det var också orealistiskt eftersom Augsburg begärde en stor summa pengar, så det var aldrig riktigt nära, säger han.

32-åringen fick aldrig ta farväl ordentligt.

– Det är det som smärtar lite grand. Vi hade en stor framgång och kanske borde någon typ skakat hand och tackat för min tid i klubben. Efter att vi spelade den där sista matchen mot Real Madrid och förlorade på ett pinsamt sätt, så ville jag bara därifrån, säger anfallaren i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

Den numera Hammarby-anfallaren utvecklar.

– Det var så jag kände. Vi skildes inte åt på rätt sätt. Det var orealistiskt att gå till Champions League med det laget som jag kom till. Vi låg på en åttonde, nionde plats i allsvenskan och killarna såg inte bra ut, de vann med nöd och näppe mot Zalgiris. Sedan slog vi ut Salzburg och Celtic, vilket vi förtjänade. Vi vann mot Sjachtar och i ligan förlorade vi knappt en match, jag tror vi förlorade en match i ligan efter att jag kom till klubben. Det kändes inte som att vi skiljdes åt på rätt sätt, säger han Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus