Fotbolltransfers.com - Nikola Djurdjic: "Kommer aldrig någonsin spela i Serbien igen"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Nikola Djurdjic: "Kommer aldrig någonsin spela i Serbien igen"

Publicerad: 2018-09-20 16:40 Allsvenskan

Hammarbys anfallare Nikola Djurdjic berättar hur hans dröm om att spela för Partizan Belgrad blev ett helvete.

Sommaren 2016 lämnade han tyska FC Augsburg för serbiska Partizan Belgrad. Äntligen skulle Nikola Djurdjic, 32, få spela för favoritklubben.

Men anfallaren berättar nu i podcasten ”Lundh” på Fotbollskanalen att sejouren i Partizan inte blev som han tänkt sig, och vad som gick fel.

– Allt. Två veckor efter att jag kom till klubben misslyckades vi att kvalificera oss till Europa League. Tränaren fick sparken och allt blev ett helvete. Fansen blev galna. Vi spelade 0-0 i den första ligamatchen och det var som att hela världen höll på att gå under. De tre värvningarna de hade gjort under sommaren ville de då få bort, fyra veckor efter att vi kom. En av killarna lämnade sex veckor efter att han kom dit. Jag ville inte lämna, jag stannade sex månader. Det var inte en bra tid för mig, säger han i podden.

– Jag ville bara lämna. Jag kan inte förstå att jag bönade och bad att Augsburg skulle sälja mig tillbaka till Serbien, fortsätter 32-åringen.

Den numera Hammarby-anfallaren förklarar varför han ville till Partizan.

– Min största dröm hade varit att spela för klubben jag hejat på sedan jag var liten. Min fru var gravid och skulle föda min dotter hemma, och jag ville vara där. Jag tänkte att det var rätt sak att göra, men herregud, vilket misstag. Jag kan fortfarande inte tro det, säger han i podcasten ”Lundh” på Fotbollskanalen.

Djurdjic är tydlig med att han inte vill återvända till serbisk fotboll.

– Aldrig någonsin igen i livet, säger han podcasten ”Lundh” på Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus