Fotbolltransfers.com - Walker vill återförenas med Hallenius: "Tror Bosse ryckt i honom"
Foto: Bildbyrån

Walker vill återförenas med Hallenius: "Tror Bosse ryckt i honom"

Publicerad: 2018-09-20 16:06 Allsvenskan

Djurgårdens mittfältare Kevin Walker avslöjar att sportchefen Bosse Andersson pratat med den allsvenska stjärnan Linus Hallenius.

Linus Hallenius har hittat tillbaka till storformen och öser in mål i Allsvenskan för sitt GIF Sundsvall.

Barndomsvännen Kevin Walker, mittfältare i Djurgårdens IF, gläds åt anfallarens framgångar i tidigare klubben.

– Han har fått den typen av roll och har tagit den själv, där han är en ledare för det laget. Jag vet själv hur det är att ta det ansvaret. Du kan växa själv om du trivs i den. Det har uppenbarligen fungerat för Linus, säger Walker i GIF-podden på ST-sporten och fortsätter:

– Insikten att inte bara spela för sig själv är ganska befriande i en lagsport där alla är individualister, men beroende av varandra. Det går hand i hand att lägga bort fokus från sig själv: "okej jag gjorde inte mål i dag, men vi vinner med 1-0". Det är skönt för arbetsron. Det funkar när man gör ett riktigt jäkla bra jobb för laget. Då får man belöningen där. Nu börjar målen trilla för honom och det är kul att han hittat rätt med det.

Walker medger att han gärna hade sett Hallenius i Djurgården.

– Vi har snackat löst. Bosse (Andersson, sportchef) har ryckt i honom tror jag. Men han är rädd för sin Bajen-connection. Han har spelat bra och har säkert sina alternativ, och nu kanske han vill vara kvar i Sundsvall när han går så bra. Du får fråga honom, men jag hade gärna spelat med honom igen, så mycket kan jag säga, säger han i GIF-podden.

Djurgårdens mittfältare verkar dock inte särskilt sugen på att återvända till Sundsvall just nu.

– Svårt att säga, i dagsläget är det inte aktuellt, jag har ju kontrakt här och det är inget i mina planer just nu. Nu är jag Djurgårdenspelare, trivs med det, och vill inget annat heller just nu, säger Walker i GIF-podden.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus