Fotbolltransfers.com - Bachirou om tvisten med Östersund: "Något vi måste reda ut"
Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Bachirou om tvisten med Östersund: "Något vi måste reda ut"

Publicerad: 2018-09-19 15:44 Allsvenskan

Fouad Bachirou lämnade Östersund för Malmö inför säsongen. Nu är han i en ekonomisk tvist med sin tidigare arbetsgivare.

Fouad Bachirou och Gabriel Somi lämnade Östersunds FK innan 16-delsfinalen mot Arsenal i Europa League.

Duon menar att de inte fått ut hela sin bonus efter framgångarna i Europaspelet. ÖFK i sin tur hävdar att de inte har rätt till mer pengar.

Nu är parterna i en ekonomisk tvist. Kvällsposten skriver nu att Bachirou, som numera är i Malmö FF, kräver omkring 500 000 kronor.

MFF-mittfältaren medger att han inte fått hela den summan han känner sig berättigad till.

– Nej, det har jag inte. Det är någonting som han och jag måste diskutera och reda ut, säger Bachirou till Kvällsposten.

Trots tvisten verkar relationen med ÖFK-ordföranden Daniel Kindberg bra.

– Den är faktiskt rätt bra, haha! Det är någon som jag respekterar. Självklart är det så på alla jobb att man inte är överens om allting. Men jag har full respekt för honom, säger Bachirou till Kvällsposten och fortsätter:

– Det enda är att vi inte har haft så mycket kontakt som jag velat den sista tiden. Men det är inga problem oss emellan när vi ses. Han har gjort mycket för mig personligen, det är något jag alltid kommer att vara tacksam för. 

Bachirou betonar att det viktigaste är att han mår bra, men tillägger:

–  I slutändan måste du så klart slåss för dig själv. Å andra sidan kommer jag inte långt genom att gråta och vara ledsen. Jag bygger min fotboll och mitt liv utifrån ett positivt perspektiv. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus