Fotbolltransfers.com - Nikola Djurdjic: "Hammarby kan bli nästa FCK eller MFF"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Nikola Djurdjic: "Hammarby kan bli nästa FCK eller MFF"

Publicerad: 2018-09-19 11:44 Allsvenskan

Den serbiske anfallaren Nikola Djurdjic hyllar sina tränare och tror att Hammarby kan bli nästa skandinaviska storklubb.

Nikola Djurdjic, 32, återvände till Allsvenskan i mars. Den serbiske anfallaren skrev på för Hammarby IF.

Han har snabbt blivit en nyckelspelare i Bajen, som just nu ligger tvåa i Allsvenskan. Nu berömmer han tränaren Stefan Billborn.

– Han är en frisk fläkt. Det känns bra att ha honom. Han har hög tolerans och hans kommunikation med spelarna är fantastisk. Det känns väldigt bra att ha honom, för i den här sporten blir man till slut trött på rövhål och folk som försöker hjärntvätta dig, säger han i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

Djurdjic är även imponerad av assisterande tränaren Joachim Björklund.

– Han gör mycket bakom kulisserna. Det är viktigt att han har varit med om mycket i sin karriär. Han vet hur man får fram det till de andra killarna. Han har ansvar för vår defensiv, men han säger att vi ska vinna matcherna genom att göra ett mål mer än motståndarna. Han är inte besatt av att hålla nollan hela tiden. Han vet hur vi spelar och att vi kommer få lida ibland. Jag tycker att han gör ett fantastiskt jobb, och det är roligt att lyssna på när han pratar om fotboll, säger han i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

32-åringen berättar även hur sportchefen Jesper Jansson sålde in Hammarby för honom.

– Det Jesper fick mig att tro på är att Hammarby kan bli nästa FC Köpenhamn eller Malmö FF i Skandinavien. När snöbollen börjar rulla kommer den bara att bli större och större. Jag tror att vi är på rätt väg nu, säger Djurdjic i Lundhs podcast på Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus