Fotbolltransfers.com - Officiellt: Djurgårdens vd Henrik Berggren lämnar för SEF
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Officiellt: Djurgårdens vd Henrik Berggren lämnar för SEF

Publicerad: 2018-09-19 09:57 Allsvenskan

Djurgårdens vd Henrik Berggren avslutar sin anställning. Han går vidare till Svensk Elitfotboll.

Djurgårdens IF meddelar på sin officiella hemsida att Henrik Berggren lämnar sin tjänst som vd.

Berggren kommer istället påbörja en tjänst hos Svensk Elitfotboll (SEF). Han blir operativ chef.

– Det har varit en ära för mig att få arbeta inom Djurgården Fotboll under alla dessa år och det finns många fantastiska minnen jag kommer att ta med mig, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Det känns roligt att finnas kvar inom elitfotbollen och jag kommer självklart att följa Djurgården även i framtiden. Jag önskar föreningen och alla medarbetare all lycka framöver.

Djurgården är nu på jakt efter en ny vd.

– Det är givetvis mycket tråkigt beslut för Djurgården att Henrik valt att gå vidare i sin karriär inom fotbollen. Henrik har gjort ett fantastiskt jobb under sina år i föreningen inte minst under sin period som vd då han tillsammans med Bosse och övriga i organisationen varit mycket viktig i arbetet att sanera vår ekonomi, säger klubbens ordförande Lars-Erik Sjöberg och fortsätter:

– Henrik med sin breda bakgrund inom föreningen har också medverkat i många andra nödvändiga förändringar av Djurgården Fotboll vilket stärkt Djurgårdens position i fotbollssverige. Vi vill tacka Henrik för de fantastiska insatser han gjort för Djurgården Fotboll och önska honom lycka till i sin fortsatta karriär. Vi har initierat en process för att hitta en kandidat för rollen som vd.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus