Fotbolltransfers.com - "En ära att vara Tobias Hyséns tränare under hans sista år"
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

"En ära att vara Tobias Hyséns tränare under hans sista år"

Publicerad: 2018-09-16 12:30 Allsvenskan

IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi talar ut om Tobias Hysén och ser gärna att han ingår i ledarstaben nästa år.

Anfallsveteranen Tobias Hysén har meddelat att han lägger skorna på hyllan efter den här säsongen.

– Klart att det är speciellt, men han har varit ärlig tidigt i den här frågan och man får ha förståelse för hans beslut. Det är en stor jävla ära att få vara Tobbes tränare under hans sista år. Han är en stor ikon, säger Poya Asbaghi till GT.

Hysén blir troligen anfallstränare i IFK Göteborg nästa år, i första taget i juniorlagen. Men det kan även bli aktuellt med A-laget.

– Ja, varför inte? Han har varit med mig som spelare ett år och vet vad vi vill göra. Jag stänger inga dörrar. Vi har en bra relation, han kan fotboll sedan innan men nu vet han mer vilken fotboll vi vill ha också. Det ska vi ta vara på, säger tränaren till GT.

Poya Asbaghi uttalar sig också om sin debutsäsong i IFK Göteborg.

– Med ansvar och allt vad det innebär, mycket press... ja. Det fotbollsmässiga, hur man själv tänker, man kan förstå mycket när man ser allsvenskan på tv, men det är inte förrän du själv har varit på, säg, Guldfågeln arena, som du vet exakt vad det innebär. ”Hm, jag kanske ska tänka lite mer si eller så.” Min personliga utveckling har varit stor varje år, men den här säsongen är den mest lärorika för mig, säger han till GT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda