Fotbolltransfers.com - Mourinho om Rashford: "Det är kompulsiva lögner"
Foto: Andrew Boyers/Bildbyrån

Mourinho om Rashford: "Det är kompulsiva lögner"

Publicerad: 2018-09-14 12:43 England

Manchester Uniteds manager José Mourinho bemöter kritiken han fått gällande anfallaren Marcus Rashford.

José Mourinho har fått mycket kritik för sin behandling av Marcus Rashford, 20, som inte får regelbunden speltid.

Anfallaren har uppmanats att lämna Manchester United. Nu bemöter Mourinho kritiken.

– På söndag kan jag förvänta mig stor kritik för att inte spela honom i morgon, för vissa av killarna (kritikerna) är verkligen besatta av mig och vissa av dem har ett problem med vissa kompulsiva lögner, säger Mourinho på en presskonferens enligt Goal.com och fortsätter:

– Men det är inte mitt fel att han inte spelar i morgon, han är avstängd, så ni kanske borde påminna dem att han är avstängd och kan inte spela. Så jag ska göra något, inte för er, utan för United-fansen. 2016/2017 spelade Marcus Rashford 32 matcher i Premier League, elva matcher i Europa League, inklusive finalen, tre matcher i FA Cupen, sex matcher i ligacupen, inklusive finalen och Community Shield. Han spelade 53 matcher, men om vill prata om antalet minuter så spelade han 3068 minuter.

– 2017/208 spelade han totalt 52 matcher och 2676 minuter. På två säsonger har han spelat 105 matcher, 5774 minuter, 63,7 hela matcher på 90 minuter, inklusive fem finaler. Så personerna som pratar om dessa minuter är lite förvirrade.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda