Fotbolltransfers.com - Pontus Dahlberg: "Min chans kommer att komma"
Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Pontus Dahlberg: "Min chans kommer att komma"

Publicerad: 2018-09-12 09:51 Utlandsproffs

U21-landslagsmålvakten Pontus Dahlberg är långt ifrån speltid i Watford, men svensken har tålamod.

Pontus Dahlberg, 19, lämnade IFK Göteborg för Watford i somras. Just nu har han dock två målvakter framför sig. Trots det ser svensken ljust på framtiden.

– Man kommer in i det mer och mer nu. De senaste veckorna har känts riktigt bra, när man har fått allt plats utanför planen så flyter det på mer och mer på planen också. Fixat med lägenhet, bil, försäkringar, säger han till Fotbollskanalen.

Dahlberg har pratat med tränaren Javi Gracia.

– Vi har snackat om att min chans kommer att komma. Nu i början är det lite inkörningsperiod, och som jag var inne på innan så kommer man in i det mer och mer, säger han till Fotbollskanalen.

Ben Foster, 35, och Heurelho Gomes, 37, har dock inte lång tid kvar på sina karriärer, vilket på sikt öppnar för Dahlberg.

– Två väldigt bra målvakter att lära sig av och vi är en bra grupp som pushar varandra hela tiden, samtidigt som de är lite äldre och till åren. Jag tycker situationen ser väldigt bra ut. Sedan vill jag inte bara vänta på att Gomes ska lägga av, jag vill utmana nu när han är med också. Förhoppningsvis kan jag göra det redan nu, säger svensken till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus