Fotbolltransfers.com - Marcus Rohdén om uteblivna flytten: "En besvikelse"
Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Marcus Rohdén om uteblivna flytten: "En besvikelse"

Publicerad: 2018-09-08 19:32 Utlandsproffs

När Crotone ramlade ur Serie A hade mittfältaren Marcus Rohdén planer på att flytta. Nu talar han ut om flytten som inte blev av.

Marcus Rohdén var tidigt inne på att han ville flytta från Crotone efter att det stod klart att klubben skulle spela i Serie B den här säsongen.

Trots konkret intresse från ett flertal klubbar hade den 27-årige mittfältaren inte rört på sig när transferfönstret hade bommat igen.

I en intervju med Fotbollskanalen talar han nu ut om varför det aldrig blev någon flytt.

– Det var en besvikelse. Jag hade som målsättning att röra på mig och hitta något som var ännu bättre. Det var lite segt, men det gäller att ladda om och det kan bli ett roligt fotbollsår ändå. Det är en rolig fotboll vi spelar och det är inspirerande att vara med och kriga i toppen, säger han till sajten och fortsätter:

– De har behållit i princip alla spelare utom de som var på lån. Sedan dök det inte upp något som var tillräckligt intressant för att flytta på sig.

På frågan om det var Crotone som inte ville sälja svarar han:

– De sa inte nej till något, men man var i en tvist med Chievo och det ställde till det. Sedan fanns inget tillräckligt intressant, säger han till Fotbollskanalen.

Han berättar även att det aldrig var på tapeten att återvända till Allsvenskan.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus