Fotbolltransfers.com - Landslagskollegorna hyllar Olsen: "Han har gjort det bra"
Foto: Romas hemsida

Landslagskollegorna hyllar Olsen: "Han har gjort det bra"

Publicerad: 2018-09-08 19:23 Utlandsproffs

Robin Olsen har svarat för stabila insatser i Romas tröja i inledningen av Serie A. Nu hyllas han av landslagskollegorna.

När Alisson Becker lämnade Roma för att fortsätta karriären i Liverpool var det den svenske målvakten Robin Olsen som plockades in som ersättare.

Filip Helander, till vardags hemmahörande i Bologna är imponerad över landslagskollegans insatser mellan stolparna, berättar han för SportExpressen.

– Jag tycker han gjort det bra, det som jag har hört. Det klart att det är svårt, Alisson var väl Serie A:s bästa målvakt förra året, men jag tycker Robin har gjort det bra av det jag sett. Sedan är det klart att Roma är ett stort lag med stora krav. Men han har fått bra kritik i italiensk media av det jag läst, säger mittbacken.

Genoas mittfältare Oscar Hiljemark är även han inne på samma spår.

– Roma är en storklubb vilket medför en viss press och fylla upp de skorna som Alisson hade innan. Det är inte enkelt. Men vad jag har hört så tycker alla att det är positivt. Förlorar Roma en match eller spelar oavgjort så kan man inte hänga målvakten för det. Roma fick väl ingen bra start med tappade poäng och vi vet väl alla hur tufft det kan vara i storklubbarna och kraven på att vinna. Jag drar inte för stora växlar av det. Robin Olsen är en fantastisk målvakt, det har han bevisat i VM för alla, säger han till SportExpressen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus