Fotbolltransfers.com - Brwa Nouri om nya äventyret: "De är galna i fotboll"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Brwa Nouri om nya äventyret: "De är galna i fotboll"

Publicerad: 2018-09-08 12:46 Utlandsproffs

Mittfältaren Brwa Nouri berättar om livet på Bali - och om hur stora chanserna är att han en dag återvänder till den svenska fotbollen.

I juli lämnade mittfältaren Brwa Nouri, 31, Allsvenskan och Östersunds FK efter 4,5 säsonger för att fortsätta karriären i indonesiska Bali United.

I en intervju med fotbolldirekt.se berättar den tidigare ÖFK-kaptenen om livet på turistparadiset.

– Man kanske kan tro att det bara är semester men jag kan försäkra dig att jag tränar stenhårt på semestern i så fall. Jag är ju fortfarande här för fotbollen och är en tävlingsmänniska som alltid vill vinna och spela bra fotboll, säger han till fotbolldirekt.se.

På frågan om han kan tänka sig att återvända till svensk fotboll en dag svarar han:

– Min själ är så mycket i nuet just nu att jag inte reflekterat så mycket. Jag har spelat fotboll i Sverige i 25 år och älskade det, jag kan säkert tänka mig att göra det igen men jag känner att detta äventyr precis har börjat och jag vill se vad jag kan åstadkomma här. Det hade varit fantastiskt att vinna ligan här och ta sig till asiatiska Champions League, säger han till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Det är fullsatt varje match. Vår arena tar lite mer än 20 000 och bara jag går på gatorna blir jag igenkänd och stoppad hela tiden. De är verkligen galna i fotboll. Vissa arenor tar 60-70 000.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda