Fotbolltransfers.com - Lämnade Dalkurd - nu uppges miljardären gå in i Newroz FC
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Lämnade Dalkurd - nu uppges miljardären gå in i Newroz FC

Publicerad: 2018-08-24 11:13 Övriga Sverige

Affärsmannen Kawa Junad har träffat Helsingborgs IF efter avhoppet från Dalkurd FF. Men enligt uppgifter går miljardären in i Newroz FC.

Kawa Junad hamnade i dispyt med Dalkurd FF tidigare under säsongen och bestämde sig för att sluta finansiera den allsvenska klubben.

Nu skriver fotbolldirekt.se att den kurdiske miljardären redan gått in med pengar i Newroz FC, som just nu ligger tvåa i sin division 2-serie.

– Jag är hemlighetsfull när det gäller den biten. Jag vill inte kommentera det. Men det är mycket grejer som är på gång i den här klubben. Det är många som vill engagera sig i klubben, säger klubbens sportchef Mattias Unal till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Men vi har träffat Kawa Junad, det kan jag bekräfta. Det är en person vi känner sedan tidigare. Nu fanns det tillfälle att träffas och diskutera. Jag vet att Kawa är ute efter ett nytt projekt att engagera sig i. Men det är inte bara ekonomiskt, han har ett brett kontaktnät och kan hjälpa föreningen på det sättet. Sedan vad det leder till det får vi se. Han vill vara med och hjälpa till, han är kurd och är engagerad i alla kurdiska föreningar.

Kawa Junads telekomföretag heter Newroz Telecom. Newroz är vad kurderna kallar sitt nyår.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus