Fotbolltransfers.com - Officiellt: Saman Ghoddos klar för Amiens
Foto: Lee Smith/Bildbyrån

Officiellt: Saman Ghoddos klar för Amiens

Publicerad: 2018-08-23 23:19 Allsvenskan

Östersunds stjärna Saman Ghoddos har nu skrivit på för franska klubben Amiens. Där blir han lagkamrat med Emil Krafth.

Östersunds FK har tidigare bekräftat att man är överens med Amiens SC. Nu har Saman Ghoddos, 24, skrivit på för den franska klubben.

– Det känns bra att allt har löst sig för Saman. Vi hade bud från sammanlagt fyra klubbar som var villiga att betala stora pengar. Men vi bedömde att det här var det bästa steget för Saman, säger spelarens agent Nenad Lukic till SportExpressen och fortsätter:

– Vi är väldigt tacksamma gentemot Östersund och Daniel Kindberg, som låter spelare ta det här steget. Saman har fått en fantastisk utveckling i Östersunds FK och har mycket att tacka klubben för. ÖFK har inte bara satt sitt eget bästa först utan även tänkt på spelaren. Det är stort gjort av Daniel Kindberg och klubben.

SportExpressen skriver att ÖFK får omkring 40 miljoner kronor för Ghoddos men att bonusar kan ge dem ytterligare 15 miljoner. Dessutom finns en vidareförsäljningsklausul på 20 procent.

Ghoddos har signerat ett kontrakt med på fem år. I Amiens blir anfallaren lagkamrat med landslagsbacken Emil Krafth - som är inlånad från Bologna.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus