Fotbolltransfers.com - Ince: "Raiola måste växa upp och hålla sig borta"
Foto: Bildbyrån

Ince: "Raiola måste växa upp och hålla sig borta"

Publicerad: 2018-08-21 21:14 England

Efter Mino Raiolas senaste kommentarer om Paul Scholes är det den tidigare Manchester United-spelaren Paul Inces tur att uttala sig.

Manchester United-ikonen Paul Scholes riktade kritik mot Paul Pogba efter helgens förlust mot Brighton & Hove Albion.

Mino Raiola var inte sen med att försvara sin klient på Twitter.

"En del människor behöver prata av rädslan att bli bortglömda. Paul Scholes skulle inte känna igen en ledare om han vore framför Sir Winston Churchill", skrev han och fortsatte:

"Paul Scholes borde bli sportchef och råda (Ed) Woodward att sälja Pogba. Vore sömnlösa nätter att hitta Pogba en ny klubb".

Den tidigare United-spelaren Paul Ince har ett tydligt budskap till agenten.

– Att få höra att Mino Raila har kritiserat Paul Scholes är intressant. Vem är han att kritisera honom? Han var en otrolig spelare och en ledare trots det faktum att han inte pratade mycket, säger Ince till Paddy Power News.

– Jag uppskattar att tiderna och mentaliteten har förändrats sedan jag var spelare, men faktum är att det är agentens jobb att ta en spelare till en klubb och se till att han är lycklig, inte att involvera sig i det expertkommentatorer pratar om. Jag tvekar på att det skulle störa "Scholesy". Han är expertkommentator för att komma med sina åsikter, men Raiola måste växa upp och hålla sig borta.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda