Fotbolltransfers.com - Ceballos: "Zidane litade inte på mig - jag har mognat"
Foto: Vincent West/Bildbyrån

Ceballos: "Zidane litade inte på mig - jag har mognat"

Publicerad: 2018-08-20 18:49 Spanien

Förra säsongen blev det ont om speltid för Dani Ceballos, men under Real Madrids nye tränaren Julen Lopetegui hoppas han på en nytändning.

Dani Ceballos, 22, värvades till Real Madrid inför förra säsongen, men den dåvarande tränaren Zinedine Zidane visade inte honom något större förtroende.

Men med den nye tränaren Julen Lopetegui vid rodret ser det ut att bli en förändring. Han startade nämligen i gårdagens 2-0-vinst mot Getafe.

Nu uttalar sig Ceballos om superstjärnan Cristiano Ronaldos tidigare kommentarer om stämningen i Real, och relationen till Zidane.

– Ronaldo kommer inte vara här, men det här borde inte intressera oss. Det han säger påverkar inte oss, vi vet vad Lopetegui vill och vi har redan tillämpat det på planen, säger han enligt Calciomercato.com och fortsätter:

– Om jag spelade lite förra året? Det får du fråga Zidane om. Han litade inte på mig och han lät andra spelare spela. Men på ett individuellt plan växte jag mycket, det va en bra erfarenhet för mig, nu har jag mognat.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus