Fotbolltransfers.com - Jonas Olsson kritiserar Djurgårdens transfers: "Det finns ingen balans"
Foto: Bildbyrån

Jonas Olsson kritiserar Djurgårdens transfers: "Det finns ingen balans"

Publicerad: 2018-08-20 00:55 Allsvenskan

Djurgårdens backstjärna Jonas Olsson är inte nöjd med hur truppen formats. Özcan Melkemichel och Bosse Andersson bemöter kritiken.

Djurgårdens IF förlorade hemma mot Kalmar FF med 0-2 på söndagen. Men redan i halvtiden skickade Jonas Olsson en passning till egna klubben.

– Det är svårt när man har en spelarrekrytering där vi har en forward och en ytterback i hela truppen, men vi har sex mittbackar och sex yttrar. Det finns ingen balans. Och det är en fråga man bör ställa sig, sa Olsson till C More.

Tränaren Özcan Melkemichel kommenterar Olssons reaktion.

– Det är mycket känslor i Jonas. Det vet vi. Det är kanske något ord för mycket från honom. Men det är hans åsikt. Men vi tar gärna diskussionen internt. Vi vill inte diskutera det i medierna på det viset, säger han till Sportbladet.

Även sportchefen Bosse Andersson bemöter kritiken.

– Det står ju var och en fritt att tycka så. Det är Jonas ord. Vi har jobbat hårt i Djurgården. Vi tar det som Özcan säger internt, säger han till Sportbladet.

Djurgården utesluter inte att Olsson kan bestraffas.

– Det är föreningen som bestämmer sånt. Jag har inte sett intervjun, men jag vet att det finns en kritik mot spelartruppen. Det är inget nytt för mig. Det är svårt att bygga en spelartrupp. Vi har jobbat hårt men misslyckats i något fall. Det har jag sagt även innan, säger sportchefen till Sportbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus