Fotbolltransfers.com - Eden Hazard bekräftar: "Jag kommer inte lämna"
Foto: Tony O´Brien/Bildbyrån

Eden Hazard bekräftar: "Jag kommer inte lämna"

Publicerad: 2018-08-19 12:13 England

Chelseas belgiske ytter Eden Hazard omgärdas av flyttrykten, men nu bekräftar att det blir fortsatt spel i Londonklubben.

Chelseas stjärna Eden Hazard sätter punkt för den senaste tidens spekulationer om en flytt till den spanska giganten Real Madrid.

– Alla vet vad jag sa efter VM, men jag är lycklig här. Mycket har sagts. Mycket dumt också, men just nu är jag lycklig här. Jag har två år kvar på mitt kontrakt och vi får se vad som händer, säger Hazard enligt The Guardian.

– Lämna det här året? Jag kommer inte lämna. Transferfönstret i England är stängt. Klubbarna kan fortfarande sälja sina spelare, men inte värva nya spelare. Det vore konstigt att sälja mig nu när de inte kan värva en ersättare, fortsätter han.

Belgaren passar även på att hylla managern Maurizio Sarri.

– Jag tycker att Sarri är den typen av manger som vill ha kontroll över bollen. Jag kan inte säga någonting dåligt om det, jag vill bara spela med bollen vid mina fötter. Vi har bra spelare, vi kan göra något magiskt, så det är bra att vi har den typen av manager, säger han enligt Goal.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus