Fotbolltransfers.com - Inters svar - vidtar rättsliga åtgärder mot Javier Tebas
Foto: Bildbyrån

Inters svar - vidtar rättsliga åtgärder mot Javier Tebas

Publicerad: 2018-08-17 20:01 Italien

La Ligas president Javier Tebas har attackerat Inter och Juventus. Nu agerar den förstnämnda klubben.

Javier Tebas riktade kritik mot bland annat Inter och Juventus tidigare under dagen och menade att i synnerhet den förstnämnda går runt regelverket på transfermarknaden.

– Vi borde fråga oss själva varför det finns klubb-stater som blåser upp marknaden genom att värva spelare. Saker händer inte bara för att vi gör misstag, jag tror inte det är fallet, utan det händer saker i andra klubbar som inte borde hända. Jag syftar inte bara på PSG utan också Juventus med värvningen av Ronaldo och Inter, som inte har pengar för att köpa spelare men sedan erbjuder väldigt mycket pengar, källan vet jag inte var den kommer från, sa han till ABC.

– Tricks på marknaden? När det gäller Juve vet jag inte. Vi måste se hur deras affär (för Ronaldo) blir, men Inters bud till Modric hade några dolda knep. PSG:s värvning av Neymar var också riggad. PSG är en klubb med enbart tricks, precis som Manchester City, och det här skapar omständigheter som destabiliserar marknaden och media, fortsatte Tebas.

Nu skriver Inter på sin officiella hemsida att de kommer stämma Javier Tebas.

"FC Internazionale Milano kan bekräfta att klubben kommer att vidta rättsliga åtgärder mot Javier Tebas till följd av uttalanden som gjordes i pressen i dag", skriver klubben i ett kort pressmeddelande.

Även Serie A har reagerat kaftigt och fördömer La Liga-basens uttalande via ett uttalande.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda