Fotbolltransfers.com - Pereira: "Mourinho har alltid sagt att jag har en framtid i United"
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Pereira: "Mourinho har alltid sagt att jag har en framtid i United"

Publicerad: 2018-08-17 18:24 England

Manchester Uniteds ytter Andreas Pereira lovordar managern José Mourinho och uppskattar den tilltro han har visat genom åren.

Förra säsongen var Manchester Uniteds ytter Andreas Pereira utlånad till Valencia. Dessförinnan tillbringade han en säsong på lån i Girona.

Nu är 22-åringen tillbaka i den engelska storklubben för att på allvar konkurrera om en plats i managern José Mourinhos lagbygge.

– Han (Mourinho) hjälper mig mycket. Han berättar vad jag ska göra både på och utanför planen. Han kommer med råd och är tuff när han ska vara det. Han är en väldigt rättvis manager. Han hjälper mig mycket. Jag är väldigt glad över att han är här. Han har gett mig chansen att spela här och vid sidan av planen är han en bra människa, väldigt lugn. Han pratar med mig som en vän. Jag är väldigt glad, säger Pereira till ESPN.

– När jag var i Spanien, innan de viktiga matcherna, skickade han meddelanden till mig. Jag är väldigt glad över att han har visat tilltro till mig. När jag lämnade klubben var vi i kontakt med varandra. Han har alltid sagt att jag har en framtid i Manchester United och nu ser jag det, så jag är väldigt tacksam, fortsätter han.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus