Fotbolltransfers.com - Officiellt: Karlslund säljer Yaldir - värvar Osman och Zahui
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Karlslund säljer Yaldir - värvar Osman och Zahui

Publicerad: 2018-08-13 14:36 Division 1

Karlslunds IF säljer yttern Deniz Yaldir till turkiska Etimesgut Belediyespor. Samtidigt ansluter Nabil Osman och Aaron Zahui.

Karlslunds IF meddelar på sin officiella hemsida att Deniz Yaldir lämnar för Etimesgut Belediyespor.

– Deniz har varit en frisk fläkt under säsongen med sin fart och fina teknik på sin kant, och det är inte konstigt att det funnits intresse för honom. I vår situation är det såklart inte optimalt att tappa spelare, men vi har samtidigt haft förståelse för situationen och jobbat hårt för att täppa luckan och jag tycker att vi har lyckats med det, säger sportchefen Andreas Östby till hemsidan. 

– I våras värvade vi en spelare från Division 2 och som nu fem månader senare får möjligheten att spela professionell fotboll utomlands. Det här är ett kvitto på att Karlslund är ett bra skyltfönster och en språngbräda för unga spelare att fortsätta utvecklas och sedan ta steget vidare om det passar. Vi är glada för Deniz skull och önskar honom all lycka i framtiden, fortsätter han.

Division 1-klubben lånar samtidigt anfallaren Aaron Zahui från AFC Eskilstuna.

– Han utmärkte sig positivt mot oss ifjol och ända sedan dess har jag velat ha hit honom. Nu blev det verklighet och det ska bli spännande att se honom i vår miljö. En lång spelare med väldigt fin teknik. Han kommer att höja vårt offensiva spel, säger rekryteringsansvarige Ibbe Bemacce till hemsidan.

Slutligen har Karlslund värvat tillbaka yttermittfältaren Nabil Osman från Nora BK.

– Inför den här säsongen var Nabil en spelare som vi gärna hade velat haft kvar i truppen, men han ville testa något annat vilket vi givetvis hade respekt för. Nu när det fanns ett ömsesidigt intresse att återförenas fanns det inget att tveka om, säger Andreas Östby till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus