Fotbolltransfers.com - IFK Göteborgs sportchef: "Vi har fått det vi har sökt"
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

IFK Göteborgs sportchef: "Vi har fått det vi har sökt"

Publicerad: 2018-08-11 17:30 Allsvenskan

Robin Söder, Sargon Abraham, Alhassan Yusuf, Fredrik Oldrup Jensen och Marcus Degerlund har förstärkt IFK Göteborg i sommar. Sportchefen Mats Gren är nöjd.

Pontus Dahlberg, Mix Diskerud, Gustav Engvall, Sebastian Eriksson, Mikael Ingebrigtsen och Elias Mar Omarsson har alla lämnat IFK Göteborg i sommar.

Robin Söder, Sargon Abraham, Alhassan Yusuf, Fredrik Oldrup Jensen och Marcus Degerlund har anslutit.

I en intervju med Göteborgs-Posten talar sportchefen Mats Gren ut om sommarens fönster.

– Det har ju varit många som skrikit efter att vi ska ta in spelare och undrat vad det är som händer? Vi har tittat på en hel del spelare och pratat med en del spelare och även med andra klubbar. Vissa har försvunnit för att vi inte har kunnat lägga det som de vill ha eller att en mer intressant klubb har dykt upp, säger han till GP och fortsätter: 

– Därför har det tagit längre tid än vad vi ville från början och vi har varit tydliga med att vi inte ville göra något snabbt eller i panik. Vi har verkligen tittat på att det blir det vi vill ha och inte blir de här lånen som vi inte kan lösa. De lån vi har nu där har vi möjlighet att lösa lånen om det känns rätt. Jag tycker det känns väldigt bra med det vi gjort även om vi gärna haft de här spelarna tre veckor tidigare, det är väl egentligen det enda som inte varit optimalt.

Mats Gren är nöjd med hur Blåvitt agerat på marknaden i sommar.

– Ja, vi har fått det vi har sökt. Vi har fått en vänsterfotad mittback, en central mittfältare som är trygg med boll och en strateg och vi har fått en anfallare. Allting blev egentligen bra till slut, säger han till GP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus