Fotbolltransfers.com - Saman Ghoddos talar ut om Huesca
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Saman Ghoddos talar ut om Huesca

Publicerad: 2018-08-11 13:52 Allsvenskan

Saman Ghoddos var på väg att skriva på för Huesca innan Östersund satte stopp för affären. Nu talar anfallaren ut.

Fotbolltransfers.com kunde nyligen avslöja att La Liga-nykomlingen SD Huesca ledde jakten på Saman Ghoddos och att en övergång var nära.

Dagen efter besökte anfallaren den spanska klubben, och hans agent gick ut med att affären var i hamn. Men Östersunds FK och Daniel Kindberg slog fast att affären inte blir av.

Nu berättar Ghoddos för Östersunds-Posten om sitt besök hos Huesca.

– Det stämmer, jag var nere och bekantade mig med klubben och kollade runt lite. Jag gillade det verkligen, men allt som var planerat var att bekanta mig med klubben, säger han till tidningen.

Den iranske landslagsmannen slår fast att han inte är klar för Huesca.

– Nej, det är jag inte. Jag skulle bara se staden, träffa ledningen och allt som har med klubben att göra. Jag är nöjd, det var jättetrevligt men transferfönstret är fortfarande öppet och man vet aldrig vad som händer, säger Ghoddos till Östersunds-Posten.

De flesta transferfönster runtom i Europa stänger 31 augusti. Det finns därmed tid att få till en övergång.

– Det är spännande. Det har varit några klubbar som varit intresserade, några klubbar har varit mer intressanta än andra. Sen är det ett beslut jag själv tar och det måste kännas hundra procent rätt. Allt kan hända, när som helst, så det gäller att vara på topp och vara fullt fokuserad här på träningen för det är Östersund jag har kontrakt med, säger Ghoddos.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus