Fotbolltransfers.com - Officiellt: GAIS säljer Jonas Lindberg till IK Sirius
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Officiellt: GAIS säljer Jonas Lindberg till IK Sirius

Publicerad: 2018-08-06 10:42 Allsvenskan

GAIS har sålt anfallaren Jonas Lindberg. Han fortsätter karriären i allsvenska klubben IK Sirius.

Jonas Lindberg, 29, återvände till GAIS inför säsongen. Nu meddelar klubben på sin officiella hemsida att han sålts till IK Sirius.

– Redan inför säsongen fanns det intresse kring Jonas från lag i Allsvenskan och ett par av dessa lag återkom med en förnyad fråga nu under sommaren. Vi har haft en dialog med Sirius de senaste dagarna och lyckades till slut nå en överenskommelse som båda klubbarna kan känna sig nöjda med. GAIS tappar en duktig spelare men får en kompensation som vi kommer att använda för att fortsätta bygga truppen och laget mot den målsättning som klubben har, säger tränaren Bosko Orovic till hemsidan.

29-åringen har signerat ett kontrakt med Sirius som sträcker sig över 2020.

– Allt gick väldigt snabbt, det var kul att Sirius ville ta hit mig och jag hoppas kunna bidra, säger Jonas Lindberg till Sirius officiella hemsida och fortsätter:

– Det är ett fint spelande lag, de spelar bra fotboll och har ett bra passningsspel. Det tror jag kan passa mig bra. Jag är bolltrygg, en passningsspelare och gillar att öppna lite ytor. Det hoppas jag kunna bidra med i offensiven.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus