Fotbolltransfers.com - Officiellt: Sebastian Ramhorn bryter med Kalmar FF
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Officiellt: Sebastian Ramhorn bryter med Kalmar FF

Publicerad: 2018-07-24 17:03 Allsvenskan

Sebastian Ramhorn blir inte kvitt skadorna. Nu bryter han kontraktet med Kalmar FF och försöker rädda karriären.

Hösten 2015 samt hela 2016 och 2017 var han utlånad till Åtvidabergs FF. Men Sebastian Ramhorn, 22, har haft skadeproblem en längre tid.

Det är knäskador som spökat för backen. Nu berättar Ramhorn för Kvällsposten att han brutit sitt kontrakt med Kalmar FF.

– Klart att det är jobbigt att inte kunna spela. Jag har varit medveten om det ett tag att jag kanske inte kommer bli helt bra. Men jag hoppas att det kan bli bra efter nästa operation, säger Ramhorn till tidningen.

Läkarna ger 22-åringen 50-60 procents chans att kunna spela fotboll igen. Sex till nio månaders rehabilitering väntar efter kommande operation.

– Jag känner ändå att det inte kan bli sämre än det är nu. Om det finns en chans att det blir bra så tar jag den. Inte minst för framtiden, så att det inte blir ännu värre, säger han till Kvällsposten.

Redan nu har Ramhorn börjat studera ekonomi på högskolan i Kristianstad.

– Jag har haft det i tankarna en längre tid och tog beslut för någon månad sen när jag kom in på kandidatprogrammet. Det är lika bra att plugga samtidigt i stället för att inte göra något alls vid sidan av, säger han till Kvällsposten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus